Ce este un Sandwich?

Sandwich-ul este o combinație de ingrediente introduse între două felii de pâine și se mănâncă din cele mai vechi timpuri.

Denumirea de Sandwich a apărut pentru prima dată în jurnalul unui istoric englez, care vorbea despre sandwich făcând referire, de fapt, la bucăți de carne rece. Denumirea propriu-zisă a acestui fel de mâncare a fost dată de un aristocrat englez John Montagu, al patrulea Duce de Sandwich care comanda deseori un astfel de preparat culinar. Se spune că denumirea a fost consacrată când lumea a început să comande „la fel ca Sandwich”.

În limba română termenul a fost adaptat grafic astfel că scrierea corectă este sandvici, cu pluralul sandviciuri.
Variațiile pe care le cunoaște acest fel de mâncare sunt infinite, însă există totuși câteva constante: pâinea, un fel de carne sau brânză, legume și un sos, unt sau vreo cremă. Textura pe care o va avea sandviciul este foarte importantă. Varietatea este cheia succesului: dacă ai o pâine crocantă, o bucată de brânză cremoasă și niște legume sau o bucată de carne suculentă nu ai cum să dai greș.

Iar dacă ești pe drum, Snack4U îți oferă cele mai gustoase și proaspete sandwich-uri, pe care le poți găsi în benzinăriile OMV și PETROM.

10 motive pentru care să consumi carne de vită

Carnea de vita, pe langa faptul ca este foarte gustoasa, este si o sursa ex

Citește acum

Ingrediente sănătoase, un sandwich sănătos

Doza de energie pentru drumeții și nu numai, o poți lua rapid dintr-un s

Citește acum

Beneficiile salatei verzi

Salata verde este una dintre cele mai delicate tipuri de legume cu frunze d

Citește acum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *