10 motive pentru care să consumi carne de vită
Carnea de vita, pe langa faptul ca este foarte gustoasa, este si o sursa ex
Citește acumSalata verde este una dintre cele mai delicate tipuri de legume cu frunze din care se prepară salatele.
Acestă legumă este de obicei consumată în stare proaspată, alături de alte legume sau în sandwichuri.
Bogată în substanțe nutritive, salata verde oferă multiple beneficii nutritive benefice sănătății.
Nivelul ridicat de celuloză din salata verde ajută la îmbunătățirea peristaltismului intestinal. Salata verde poate fi folosită cu succes pentru vindecarea constipației și a altor tulburări gastrointestinale.
Adaugați peste salata verde suc de lămâie, de mentă și miere de albine pentru tratarea stării de greață, vărsăturilor, indigestiei, icterului și a hemoroizilor.
Salata verde conține cantități mari de fier și consumul acesteia ajută la creșterea valorilor hemoglobinei din sânge. Este folosită ca tonic excelent pentru persoanele care suferă de anemie. Absorbția fierului din salata verde este mai mare decat cea din suplimentele care contin fier.
Salată verde conține următoarele substanțe nutritive:
– carbohidrați
– fibre alimentare
– grăsimi
– proteine
– apă
– vitamina A
– vitamina B9 sau acid folic
– vitamina C
– micrograme vitamina k
– fier
Carnea de vita, pe langa faptul ca este foarte gustoasa, este si o sursa ex
Citește acumDoza de energie pentru drumeții și nu numai, o poți lua rapid dintr-un s
Citește acumSandwich-ul este o combinație de ingrediente introduse între două felii
Citește acum
Lasă un răspuns