Despre noi

Înființată în 2006, Snack 4U Concept S.R.L. este o companie cu capital 100% românesc dedicată exclusiv producerii și distribuției de sandwich-uri și salate.

Datorită promptitudinii, corectitudinii și calității, Snack4U a devenit unul din liderii importanți ai pieței, având un portofoliu de peste 1000 de clienți activi. Mai mult decât atât, dispune de personal de specialitate cu o solidă pregătire profesională, experimentat și motivat de realizările obținute și de perspectivele existente.

Suntem un colectiv tânar, cu idei constructive, aflat în permanență interacțiune. Urmărim continuu satisfacerea cerințelor clienților prin calitatea serviciilor și o gamă variată de produse preparate cu multă atenție. Preparăm zi de zi cu multă pasiune peste 10.000 de sandwich-uri proaspete și gustoase.

Pentru că ne dorim să fim alături de consumatori prin produse sănătoase, am implementat un sistem de calitate, care îndeplinește condițiile standardului ISO 2200 și ISO 9001. Prin proiectarea și implementarea sistemului de management al calității, se asigură aplicarea unui ansamblu de acțiuni, având ca scop îndeplinirea în totalitate a cerințelor stipulate de către clienți.

Vrei să te alături echipei, vrei să ne ceri o ofertă sau pur și simplu vrei să ne transmiți feedback-ul tău, apasă butonul de contact.